Wij gaan onze krachten bundelen!

Beste klant,

Wij werken voortdurend aan de ontwikkeling van onze producten en diensten en streven hierbij naar de hoogste standaard in kwaliteit en efficiency. Wij geloven dat verandering een belangrijk onderdeel is van groei en noodzakelijk in ons streven naar vooruitgang en innovatie.
 
Als onderdeel van de Fagron Groep gaan Infinity Pharma en Pharmaline vanaf 1 januari 2021 samen verder als Infinity Pharma.  Met het bundelen van onze bereidingsactiviteiten zijn we ervan overtuigd u nog beter te kunnen bedienen.
 
Waarom heeft de Fagron Groep ervoor gekozen om de krachten te bundelen?
Door de farmaceutische bereidingen samen te brengen, bundelen we onze operationele expertise op het gebied van bereidingen. Hierdoor kunnen we onze innovatiekracht vergroten en nog beter inspelen op marktontwikkelingen. Infinity Pharma en Pharmaline combineren jarenlange ervaring en expertise om zich binnen de Fagron Group te richten op niet-gestandaardiseerde bereidingen en een breed scala aan Lifestyle & Prevention producten.
 
Begeleiding naar een gezonder leven
Wij geloven dat personalisatie de toekomst van de geneeskunde is. In samenwerking met artsen en specialisten willen we onze patiënten helpen en begeleiden met gepersonaliseerde medicatie. Ook willen we patiënten begeleiden bij de overgang naar een gezonder leven, met preventie als kern van onze business.
 
Wat betekent dat voor u?
Samen met u zorgen we de komende periode voor een soepele overgang, zodat u zich kunt blijven richten op wat het belangrijkste is: goede patiëntenzorg. Dat hebben we al gedaan en we zullen dat in de toekomst graag samen met u blijven doen.
 
Vanaf 1 januari 2021 staan wij vanaf een nieuw adres tot uw dienst:
Münsterstraat 4 - 7575 ED OLDENZAAL
 
T: 0541 – 585 600
E: info@infinitypharma.com

  Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met uw contactpersoon of met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur via 0492-591 200. U kunt ook een e-mail sturen naar info@infinitypharma.com

   
  Met vriendelijke groet,
   

  Ellen van Sprundel                                  
  Business Leader Infinity Pharma

  Ingrid Roeffen
  Commercial Leader Infinity Pharma

  x